OCHRANA OSOBNÍCH UDAJŮ

Oznámení o ochraně osobních údajů:

Společnost ABA, spol. s r.o., se sídlem Vlašská 15, Praha 1, IČ 639 88 291, DIČ CZ 639 88 291, zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 38578 jako provozovatel těchto internetových stránek www.lexoncz.cz a pořadatel souvisejících soutěží a marketingových akcí (dále jen provozovatel, dále jen stránky) prohlašuje, že v souvislosti s provozem těchto webových stránek jako správce osobních údajů zpracovává a chrání osobní údaje uživatelů, a to v souladu s příslušnými právními předpisy na ochranu osobních údajů, včetně Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „GDPR“), zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, ve znění pozdějších předpisů.

Objedná-li si uživatel zboží, provozovatel za účelem vyřízení objednávky, splnění kupní smlouvy a dodání objednaného zboží uživateli zpracovává osobní údaje uživatele, které jsou k tomu nezbytné, tj. jméno, příjmení, doručovací adresa pro odeslání zboží, e-mailová adresa či telefonní číslo pro potvrzení či ověření správnosti objednávky, údaje nezbytné pro provedení platby. Uvedené osobní údaje provozovatel zpracovává za podmínek uvedených v obchodních podmínkách prodávajícího dostupných zde, zejména za účelem splnění smlouvy a za účelem plnění právních povinností stanovených mu právními předpisy (např. účetními a daňovými předpisy).

Používání základních částí stránek provozovatele není podmíněno poskytnutím osobních údajů.

Některé funkce, podstránky nebo aplikace mohou být uživatelům zpřístupněny pouze po přihlášení do systému pod svým zvoleným přístupovým - uživatelským jménem a heslem. Podmínkou pro získání takového přístupu a hesla je registrace uživatele do systému provozovatele, tzn. sdělení některých osobních údajů. Pro získání členství v Lexon klubu je rovněž podmínkou registrace do systému provozovatele, tzn. sdělení některých osobních údajů. Provozovatel prohlašuje, že tyto osobní údaje uživatelů budou získávány, zpracovávány, archivovány, aktualizovány a používány výhradně v souladu s příslušnými právními předpisy o ochraně osobních údajů a slouží výhradně pro marketingové účely provozovatele, k rozvíjení služeb pro uživatele a pro zajištění komunikace mezi provozovatelem a uživatelem. Provozovatel bude shromažďovat, zpracovávat, archivovat, aktualizovat a používat osobní údaje uživatelů pouze s jejich vědomím a souhlasem vysloveným při potvrzení a odeslání registrace uživatele. Provozovatel může shromažďovat, zpracovávat, archivovat, aktualizovat a používat osobní údaje mezi než patří jméno, adresa, telefonní číslo, email nebo datum narození uživatele. Provozovatel může také shromažďovat a analyzovat údaje o návštěvě uživatele na internetových stránkách provozovatele, zejména počet přístupů, doba strávena na internetových stránkách, seznam prohlížených podstránek nebo výsledky a statistické výstupy v soutěžích a anketách.

Provozovatel může používat osobní údaje uživatelů za účelem poskytování služeb uživatelům a jejich optimalizování a může na jejich základě vytvářet analýzy o tom, jak uživatelé služby využívají. Provozovatel může uživatele kontaktovat s dotazy ohledně rozvoje služeb a v rámci speciálních marketingových a propagačních akcí a to poštou, telefonicky nebo prostřednictvím SMS, e-mailu a Internetu, pokud mu k použití uvedených elektronických kontaktních údajů za účelem marketingu udělili uživatelé výslovný souhlas nebo pokud jde o zaregistrované uživatele nebo uživatele, kteří jsou zákazníky prodávajícího, jejichž elektronické kontaktní údaje prodávající získal v souvislosti s prodejem svého zboží od těchto uživatelů. Zaslané informace mohou mít povahu obchodního sdělení. Provozovatel může uživatelům poskytovat informace o produktech a službách svých, nebo s jejich zvláštním souhlasem také informace o produktech a službách třetích stran, které ke spolupráci důkladně prověřil a vybral.

Provozovatel nepředá osobní údaje uživatelů třetím stranám, pokud k tomu nezíská souhlas uživatelů. Provozovatel si musí takový případný souhlas vyžádat adekvátním způsobem.

Uživatel může pozorovatele kdykoli kontaktovat za účelem zjištění, jaké osobní údaje o jeho osobě provozovatel shromažďuje a také s tím, aby provedl opravu jeho osobních údajů nebo aby dočasně omezil jejich zpracování nebo je zcela odstranil ze systému (databáze) vytvořeného pro marketingové a propagační účely a zajistil jejich výmaz. Uživatel má právo na přenositelnost osobních údajů.

Uživatel může vznést proti zpracování svých osobních údajů zpracovávaných za účelem marketingu kdykoliv námitku.

Uživatel může provozovatele kontaktovat poštou na adrese ABA, spol. s r.o., U Pergamenky 3, Praha 7, PSČ 170 00 nebo elektronickou poštou na e-mail lexon@lexoncz.cz Uživatel může stejným způsobem ukončit nebo přerušit zasílání obchodních sdělení provozovatele.

Uživatel je rovněž oprávněn podat proti zpracování svých osobních údajů provozovatelem stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

ABA, spol. s r.o. www.lexoncz.cz

prohlášení o zpracování osobních údajů

požadavky GDPR

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

 

Aba s.r.o. U Pergamenky 3, 170 00 PRAHA 7, tel. 257 533 577, Fax: 257 534 805, e-mail: agentura@aba-reklama.cz

©2012 | ABA REKLAMA